Blijf op de hoogte

Registreer je op de Via PanAm nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van ons avontuur.
En dan is het moment daar: we laten alles achter en vertrekken

En dan is het moment daar: we laten alles achter en vertrekken

Gepost in Dagboek op 22-04-2016 Reacties Sharing is caring
Na maanden werken aan onze campers ruimen we onze werkplaats op. Alles moet buiten om nog één keer te swingen vooraleer we vertrekken. Enkele honderde kilo's oud ijzer later kijken we rond in de lege ruimte. Ons zenuwcentrum is zo net voor het afscheidsfeest een oase van rust.
Next photo
Previous photo

We zijn moe. De laatste weken waren slopend. Nu onze campers op transport staan komt het vertrek angstvallig dichtbij. En dat maakt het er niet beter op. Zenuwen gieren door onze lijven. Je beseft pas ten volle hoe snel de tijd vliegt als je die laatste zaakjes in orde probeert te brengen. Plots moet alles razendsnel gaan. Er flitst heel wat door je hoofd. Je moet nog heel wat in orde brengen op een te korte tijd. Het angstzweet breekt uit. Maar dat is nu eenmaal het klappen van de zweep als je voor twee jaar naar het buitenland trekt. Er moet veel in orde gebracht worden. Appartementen verhuren. Auto's verkopen. Nog de laatste inentingen in het Tropisch Instituut scoren. En vrienden en familie bezoeken.

Maar eerst is er feest

Feest om het eerste deel van ons avontuur af te sluiten en het volgende op gang te trappen. Onze atelier die tot een feestzaal werd omgetoverd loopt snel vol. De meesten die de plek kennen als bouwplaats van onze campers geloven hun ogen niet. De ruimte is onherkenbaar. Zelfs wij staan versteld van het resultaat na twee dagen trekken en sleuren aan alles wat aan de muur hing en in de grond stak.

We dwalen door de zaal. Slaan praatjes, drinken pintjes, maar hebben nauwelijks het besef dat we volgende week op het vliegtuig richting Halifax. Nauwelijk het besef dat we al lopend naar Zaventem vertrekken om daar twee jaar lang ons leven in België on hold te zetten. We hebben er ontzettend veel zin in. We staan te popelen om te vertrekken. We nemen de laatste kussen, knuffels en schoudklopjes in ontvangst en maken ons stilaan klaar voor het avontuur van ons leven. En nu nog het pintje te veel aan de toog. Schol!
Het goede doel To Walk Again
0
2
2
0
0
0
Ik wil steunen
Let's connect Via PanAm Facebook Via PanAm Instagram Via PanAm Youtube Via PanAm Strava
We zitten momenteel in:
Ushuaia, AR (0 KM)