Blijf op de hoogte

Registreer je op de Via PanAm nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van ons avontuur.
Flirten met de pijngrens

Flirten met de pijngrens

Gepost in Dagboek op 24-07-2016 Reacties Sharing is caring
[Breaking News] We steken de grens met Canada over. We zijn nu officieel in Yukon Territory. Boven onze hoofden duikt een arend de diepte in. Ze beschermt haar nest. We merken het beest nauwelijks op. Weking is moe. Alaska heeft haar tol geëist. Elke dag opnieuw flirt hij met de pijngrens, gaat hij hoekiger lopen om één of andere ontsteking binnen de perken te houden en is er nauwelijks ruimte om te recupereren na 6 marathons op een rij. Met nog ongeveer 545 zware marathons voor ons hebben we besloten het wapen van schouder te veranderen.

Vanaf nu lopen Weking en ik om de beurt een marathon om alsnog heelhuids in Ushuaia te geraken zonder dat we weken moeten stilliggen door één of andere zware blessure. Op deze manier creëren we meer speelruimte binnen ons project en kunnen we naar bepaalde evenementen toeleven zonder ons druk te maken over het feit dat onze loper uitgeblust kan geraken.

Kortom, we jagen niet op één of ander nietszeggend record, noch geloven we in een eindeloze run zonder inspiratie of staan we voor onverantwoord sporten. Via PanAm is een fantastische beleving die we met iedereen willen delen. Of om het met de woorden van Christopher McCandless te zeggen: “it’s only real when shared”.

Omwille van het gebrek aan stabiel internet werd de video in lage resolutie gepost.
Het goede doel To Walk Again
0
2
2
0
0
0
Ik wil steunen
Let's connect Via PanAm Facebook Via PanAm Instagram Via PanAm Youtube Via PanAm Strava
We zitten momenteel in:
Ushuaia, AR (0 KM)