Blijf op de hoogte

Registreer je op de Via PanAm nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van ons avontuur.

Geboren loper of hinkende muilezel

Gepost in Project op 26-06-2017 Reacties Sharing is caring
Zijn we geboren lopers? Wij denken alleszins van wel. Of tenminste dat hopen we. Na 12.500 kilometer nemen we de proef op de som. In Medellin gaat de faculteit sportgeneeskunde van de universiteit van Antioquia op zoek naar achilles in onze afgepeigerde loperslichamen. Na de verschroeiende hitte en moeizame doortocht in Centraal-Amerika hebben we niet echt veel hoop op een uitstekend medisch rapport. Maar is dat ook zo?

De overtocht van Panama naar Colombië verliep moeizaam. Na drie weken staan onze campers half leeggeroofd eindelijk in de haven van Cartagena. We hebben niet echt veel tijd om stil te staan bij de inbraak. We moeten vaart maken richting Medellin. In twee dagen worden we onderworpen aan allerlei medische testen. 12.500 kilometer kruipt niet echt in je koude kleren. Het sloopt je. En we willen eindelijk wel eens weten wat het doet met ons lichaam.

Sportarts Esperanza Montoya Jurado en haar team draaien ons drie dagen lang binnenste buiten. Ze gaan op zoek naar de geboren loper of hinkende muilezel.

Kijk even mee:
Het goede doel To Walk Again
0
2
2
0
0
0
Ik wil steunen
Let's connect Via PanAm Facebook Via PanAm Instagram Via PanAm Youtube Via PanAm Strava
We zitten momenteel in:
Ushuaia, AR (0 KM)