Blijf op de hoogte

Registreer je op de Via PanAm nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niets van ons avontuur.
Via PanAm-postkaarten vlot over de toonbank tijdens Antwerp 10 Miles

Via PanAm-postkaarten vlot over de toonbank tijdens Antwerp 10 Miles

Gepost in Goede doel op 17-04-2016 Reacties Sharing is caring
Onze grote postkaarten-wedstrijd tijdens de Antwerp 10 Miles was een groot succes dit weekend. Heel wat lopers en supporters hebben een unieke Via PanAm-postkaart naar zichzelf gestuurd en zo To Walk Again gesteund. We gaan ons best moeten doen om orginele boodschappen te verzinnen vooraleer ze ergens onderweg worden verstuurd.
Next photo
Previous photo

Wie wil er nu niet een postkaart vanuit Alaska, de Verenigde staten, Mexico of Argentinië ontvangen? Nostalgischer kan niet in deze digitale wereld. Dat dachten wij ook. Daarom gingen we tijdens de Antwerp 10 Miles de boer op met een resem balpennen, een doos postkaarten en een To Walk Again-spaarpot. De bezoekers van de lopersexpo op Linkeroever waren razendenthousiast. Er zijn heel wat kaartjes die volgende zondag mee op avontuur vertrekken en onderweg terug naar hun bestemmeling worden gestuurd.

Heb je zelf een kaartje ingevuld? Laat het dan zeker weten. Post het op sociale media met hastag #viapanamtoday en wij krijgen het zeker te zien.

Nog geen kaartje verstuurd?

Wil je nog een kaartje versturen? Geen probleem. We nemen een extra doos postkaarten mee. Binnenkort kan je in ruil voor een kleine bijdrage ten voordele van To Walk Again jouw Via PanAm-postkaart kopen. Stay tuned...
Het goede doel To Walk Again
0
2
2
0
0
0
Ik wil steunen
Let's connect Via PanAm Facebook Via PanAm Instagram Via PanAm Youtube Via PanAm Strava
We zitten momenteel in:
Ushuaia, AR (0 KM)